Over Bovema

Over de mogelijkheden, kennis en ervaring van Bovema

Met meer dan 40 jaar ervaring is Bovema een van de meest gerenommeerde partijen voor industriële klimaatoplossingen. Door tientallen jaren ervaring en zeer ruime kennis heeft Bovema zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van industriële ventilatie, klimaatbeheersing, luchtbehandeling en Rook-en Warmte- Afvoer (RWA).

De projectaanpak van Bovema

Bovema realiseert industriële klimaatoplossingen van begin tot eind. We ondersteunen uw organisatie vanaf het begin in de ontwerpfase van het project en zullen u volledig ontzorgen bij de realisatie van het project. Alle fases van projecten (advies, engineering, productie, montage en service & onderhoud) vinden bij Bovema in eigen beheer plaats. Wilt u meer informatie over de projectaanpak van Bovema? Klik hier.

Branches en opdrachtgevers

Bovema ontwerpt, ontwikkelt en renoveert klimaatoplossingen en -systemen voor opdrachtgevers binnen diverse branches. Wij creëren maatwerk klimaatoplossingen en houden hierbij rekening met de specifieke wensen en eisen vanuit uw organisatie. Bovema is werkzaam bij een grote diversiteit aan productiebedrijven uit verschillende branches. Ons specialisme ligt bij de voedingsmiddelen en high-care branche maar ook de farmaceutische en chemische industrie zijn sterk vertegenwoordigd onder onze opdrachtgevers.

Bovema werkt voor een groot aantal opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn organisaties die nationaal en internationaal werken en leveren. Enkele opdrachtgevers van Bovema zijn:

Klimaatbeheersing op maat

Bovema maakt het mogelijk om uw organisatie te voorzien van uiteenlopende oplossingen omtrent klimaatbeheersing. Alle door Bovema gerealiseerde projecten betreffen maatwerk en worden ontworpen met de wensen en eisen van uw organisatie als uitgangspunt. Met deze werkwijze en onze ruime kennis en ervaring op het gebied van klimaatbeheersing garandeert Bovema succesvolle oplossingen voor uw organisatie.

Bovema kan uw organisatie ontzorgen met de volgende oplossingen:

Bovema Daklicht

Met meer dan 35 jaar ervaring behoort Bovema Daklicht tot een van de meest gerenommeerde partijen op het gebied van daglichtvoorzieningen, brandwerende glasconstructies, ventilatie, brandventilatiesystemen, rook- en warmteafvoer.

We ondersteunen uw organisatie vanaf de ontwerpfase van het project en zullen u volledig ontzorgen bij de realisatie van het project. Alle fases van projecten (advies, engineering, productie, montage en service & onderhoud) vinden bij BOVEMA in eigen beheer plaats. Alle door BOVEMA gerealiseerde projecten betreffen maatwerk en worden ontworpen met de wensen en eisen van uw organisatie als uitgangspunt.

Bovema Daklicht staat voor de beste kwaliteit en daarom zijn wij ISO 9001 en DIN-VCA gecertificeerd. Deze certificeringen eisen wij ook van onze partners, hierdoor bieden wij enkel topkwaliteitsproducten aan.

Bovema kan uw organisatie ontzorgen met de volgende oplossingen:

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Bovema?

Bent u benieuwd wat Bovema voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u meer informatie over de oplossingen die Bovema biedt? Neem contact op of maak een afspraak. We gaan graag met u in gesprek.

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen