Daklicht referentie projecten

Winkelcentrum Ackershof Pijnacker

Ackershof (5)

Begin 2021 heeft Bovema Daklicht de vraag gekregen te kijken naar de RWA-installatie bij Winkelcentrum Ackershof te Pijnacker. De RWA-installatie was inmiddels zo'n 20/21 jaar oud en van de bestaande besturing waren geen componenten leverbaar. Ondanks dat de installatie door onze con-collega's was geleverd en geïnstalleerd heeft Bovema Daklicht hiervoor een passende en betrouwbare oplossing uitgewerkt voor haar opdrachtgever.

Ackershof (4)   Ackershof (1)

De RWA-installatie bestaat uit 24 gevelramen, 22 dakramen en twee tourniquets die allen open gestuurd worden bij brand. Bovema Daklicht heeft voor dit project gekozen om de motoren van de 46 ramen te vervangen en de complete besturing. Daarvoor in de plaats is een eenvoudigere besturing terug gekomen waarmee men, ook voor dagelijkse ventilatie, in meerdere groepen kan sturen. Dit bevordert het comfort voor het winkelend publiek en personeel van het winkelcentrum.
De uitvoering van de werkzaamheden was eind 2021 om vervolgens medio januari 2022 het project op te kunnen leveren en naar tevredenheid over te dragen aan de opdrachtgever.

Ackershof (2)   Ackershof (3)   Ackershof (5)

Ook hier heeft Bovema Daklicht haar onderscheidend vermogen laten zien door een vindingrijke en betrouwbare oplossing te bedenken voor de bestaande situatie. Ook al betreft het een installatie welke door con-collega's is geinstalleerd, wij maken het ook voor uw installatie mogelijk een oplossing te bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of bel 024-373 2 373

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen