Klimaatbeheersing en ventilatie

Roto Smeets

86. roto smeets

Up-to-date luchtbehandeling voor Roto Smeets

Beheersing van temperatuur, vocht en stof

CTP “Computer To Plate”

techniek maakt het mogelijk om digitale bestanden direct om te zetten naar drukplaten. Het klimaat in een CTP ruimte is van groot belang voor de kwaliteit van de drukplaten en dus het drukwerk. Behalve specifieke temperaturen en vochtigheidsgraad is ook een stofarme omgeving gewenst.

Luchtbehandeling op maat

De bestaande CTP-ruimte was natuurlijk reeds voorzien van een luchtbehandelingsysteem. Echter zowel de capaciteiten als de mogelijkheden waren voor de nieuwe en strengere eisen niet langer meer afdoende. Samen met Roto Smeets is onderzocht welke installatie het beste aansloot bij de behoeftes. Een en ander heeft geresulteerd in een luchtbehandelinginstallatie op maat. De opbouw van de nieuwe aluminium Bovema luchtbehandelingkast voor binnenopstelling is bijvoorbeeld volledig op de bestaande bouwkundige situatie afgestemd.

Roto Smeets Weert

Roto Smeets maakt deel uit van RSDB NV welke behoort bij de top-vijf van onafhankelijke grafische ondernemingen in Europa die papier als belangrijkste informatiedrager gebruiken en dus drukwerk produceren en leveren. Roto Smeets Weert is gespecialiseerd in het produceren van hoge volumes kwaliteitsdrukwerk voor efficiënte massacommunicatie.

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen