Referentie projecten

Scelta

Scelta1

Scelta Products is een Nederlandse producent van diepgevroren snackprodcuten op basis van groenten. Scelta is in 2022 overgenomen door McCain Foods.

Bovema installeerde en produceerde voor Scelta twee luchtbehandelingskasten type LTV met een capaciteit van 63.000 m3/h.

De toevoerunits zijn ontworpen voor ruimteventilatie en verwarming maar ook koeling, warmteterugwinning, bevochtiging en luchtfiltering zowel voor commerciële- als industriële gebouwen is mogelijk. Door een modulaire opbouw van de LTV en de grote keuze aan capaciteit en uitvoering, wordt precies op gebruikersspecificatie een maatwerk systeem geleverd dat voldoet aan de juiste volumestroom, verwarming- of koel capaciteit en luchtkwaliteit. De lichtgewicht, corrosievrije aluminium uitvoering is zowel geschikt voor buitenopstelling (ruimtebesparend-geluid reducerend) als ook voor plaatsing binnen het gebouw. Een glad afgewerkte thermisch gescheiden en geïsoleerde omkasting maakt de luchtbehandeling kasten bij uitstek geschikt voor bedrijven in de Food- en Hygiëne industrie. 

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen